Pobočka Praha zrušena

Plastové nádrže na dešťovou vodu, septiky, jímky a retenční nádrže

Plastové nádrže na dešťovou vodu, septiky, jímky a retenční nádrže od Plastsvar s.r.o.

 

Plastové nádrže na dešťovou vodu jsou dnes čím dál tím populárnější, a to zejména díky narůstajícímu povědomí o ochraně životního prostředí a úspoře pitné vody. Plastsvar s.r.o., český výrobce a dodavatel plastových nádrží na dešťovou vodu, se zaměřuje na kvalitu a spolehlivost svých produktů.

Společnost Plastsvar s.r.o. nabízí celou řadu plastových nádrží na dešťovou vodu, septiků, jímek a retenčních nádrží. Ty jsou vyráběny z kvalitního polyetylenu, který je odolný vůči všem vnějším vlivům. Díky tomu jsou nádrže od Plastsvar s.r.o. odolné vůči povětrnostním podmínkám, UV záření, kyselinám, louhům a dalším chemickým vlivům.

Výrobní řada SMART zahrnuje nádrže na dešťovou vodu o objemu od 700 litrů až do 7 000 litrů. Tyto nádrže je možné dále propojovat a vytvářet tak velké sestavy o objemu až 50 000 litrů.

Řada SPARTAKUS je určena pro menší objemy, s maximálním objemem 4 000 litrů, ale také je možné je propojovat do sestav většího objemu.

Řada OLYMPIA je navržena pro ukládání vody od 2 350 litrů až po 50 000 litrů. Tyto nádrže jsou velmi robustní a odolné proti povětrnostním podmínkám. Navíc jsou velmi snadno přepravitelné a montáž je velmi rychlá.

V případě septiků a jímek jsou vyráběny nádrže s objemy od 2 000 litrů až do 10 000 litrů. Pro ukládání odpadních vod slouží retenční nádrže o objemu od 1 000 litrů až do 7 000 litrů.

Všechny plastové nádrže Plastsvar s.r.o. jsou vybaveny účinným způsobem pro čištění a filtraci vody, což zajišťuje kvalitní a čistou vodu. Díky moderním technologiím jsou nádrže od Plastsvaru s.r.o. velmi snadno a rychle instalovatelné.

Pokud hledáte spolehlivé a kvalitní plastové nádrže na dešťovou vodu, septiky, jímky nebo retenční nádrže, neváhejte kontaktovat Plastsvar s.r.o. na jejich webové stránce www.kanalizacepraha.cz.